Harri Gustafsberg

Harri Gustafsberg

Mielen valmentamisen rautainen ammattilainen

Aiheita:
• Mielen valmentaminen
• Henkinen suorituskyky ja sen lisääminen
• Johtajuus ja itsensä johtaminen
• Voittajatiimin valmentaminen

Harri Gustafsberg on lokakuussa henkisestä suorituskyvystä Tampereen johtamiskorkeakoulusta väittelevä hallintotieteiden maisteri sekä henkisen ja fyysisen valmentamisen rautainen ammattilainen. Hän on aikaisemmin toiminut poliisin valmiusyksikkö Karhun kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Gustafsbergilla on myös pitkä valmentaja ura kamppailuurheilun parissa. Hänen ensimmäinen tietokirjansa Mielen valmentamisella optimaaliseen suorituskykyyn ilmestyi 2014.

Harrin kehittämää ja käyttämää valmennusmenetelmää tutkitaan Toronton Yliopiston Hart Laboratorion tutkimus- ja kehittämishankkeessa. iPREP (International Professional Resilience&Efficiency Programm) -tutkimuksessa pyritään todentamaan erittäin vaativan työn psyykkisiä ja fysiologisia muutoksia ja sitä, miten muutoksiin voidaan etukäteen valmentautumalla vaikuttaa positiivisesti. Gustafsberg luennoi erilaisissa työyhteisöissä, johtoryhmissä ja seminaareissa.

Hänen aiheita ovat esimerkiksi henkinen suorituskyky ja sen lisääminen, johtajuus ja itsensä johtaminen sekä voittajatiimin valmentaminen. Gustafsberg toimii tällä hetkellä valmentajana Rokmind yrityksessä, joka on perustettu yhdessä Helena Åhmanin ja Melina Niemen kanssa. Lokakuussa 2017 Harrilta ja Helena Åhmanilta ilmestyi yhteinen kirja Tilannetaju – päätä paremmin. Harri Gustafsberg valittiin Vuoden tulokkaaksi 2016.

 

BCI – Business Coaching Institute

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

Further info:
BCI Business Coaching Institute
info@bci.fi
Phone for international callers: +358 10 2353 976

Succesforum Facebookissa