Ira Lange

Ira Lange

 

Olen toiminut myynnin, johtamisen ja vuorovaikutustaitojen parissa jo vuodesta 1995. Aloitin rakentamalla telemarkkinointitiimejä finanssialan organisaatioihin. Olen rakentanut ja johtanut sekä valmentanut myyntitiimejä rahoitus- ja pankkialalla sekä kaupan alalla. Tällä hetkellä coachaan yksilöitä, tiimejä ja erilaisia ryhmiä.
Tämän lisäksi autan yksilöitä ja tiimejä ratkaisemaan vuorovaikuttamisessa syntyneitä kriisejä ja rakentamaan luottamusta uudestaan.
Vedän mentaaliergonomian, psykologisen turvallisuuden sekä mielekkyyden kokemuksen työpajoja eri organisaatioissa. Olen toiminut Helsingin kesäyliopiston opiskelu- ja motivaatiotaitojen luennoitsijana vuodesta 2011.

Intohimoni ja kykyni on johdattaa toinen ihminen uusien ovien, mahdollisuuksien ja oivalluksien äärelle. Sytyn siitä, että voin avata toiselle antoisan ja merkityksellisen näkökulman katsoa asioita. Kykenen haastamaan ihmisen sitoutumaan siihen mitä hän tekee. Silloin myös työn tekeminen on tuloksekasta! Saan asiakkailtani jatkuvasti palautetta läsnäolon taidostani, aitoudestani sekä kyvystäni auttaa asiakkaitani kehittämään omaa ajatteluaan. Pyydä rohkeasti referenssejä!

Organisaatiomuutos todellistuu aina yksilössä tapahtuvan muutoksen kautta, jonka ytimessä on syvällinen oivallus jostakin uudesta ja mielekkäästä, johon ihminen voi sitoutua. Työkalujen ja taitojen lisäksi on ryhdyttävä kehittämään persoonia – ihmisiä. Minkälaisesta ajattelusta, uskomuksista ja asenteista käsin teemme työtä? Pyörää ei tarvitse jatkuvasti keksiä uudestaan – on rohkaistuttava panemaan itsensä likoon ja on ryhdyttävä oikeasti ajamaan pyörää. Laitteen sijaan on satsattava kuskiin!

 

BCI – Business Coaching Institute

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki
www.bci.fi
info@bci.fi

Further info:
BCI Business Coaching Institute
info@bci.fi
Phone for international callers: +358 10 2353 976

Succesforum Facebookissa